We have moved server \o/

Announcements + things that this site can do that you should know about.
User avatar
wurlycorner
Ye are glad to be dead, RIGHT?
Posts: 20067
Joined: Sat May 19, 2012 3:33 pm
My Generation: 4G
Location: Chelmsford, Essex
Has thanked: 133 times
Been thanked: 17 times

We have moved server \o/

Post by wurlycorner » Sat Jan 05, 2019 2:06 pm

Yep, seemed to be working OK yesterday!

User avatar
Gayno
Lord Gayness
Posts: 5412
Joined: Sun Sep 19, 2010 4:41 pm
My Generation: 4G
Location: Stourport, Worcs
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by Gayno » Sat Jan 05, 2019 4:30 pm

Error appears for me too......

Image

Google Chrome browser
bristol_bb4 wrote:god im going to be known as the desperate,machete wielding pervert who got caught spanking it by his mum while wearing headphones forever

User avatar
indigolemon
The Chaos Engine
Posts: 6586
Joined: Wed Jun 30, 2010 1:45 pm
My Generation: 4G
PSN GamerTag: M149YSL
Location: Kelty, Fife
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by indigolemon » Sat Jan 05, 2019 6:47 pm

I can't get the site to give me that error :(

Will keep testing
3.5 Litre V6 with VTEC? If you insist ...
Image

User avatar
indigolemon
The Chaos Engine
Posts: 6586
Joined: Wed Jun 30, 2010 1:45 pm
My Generation: 4G
PSN GamerTag: M149YSL
Location: Kelty, Fife
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by indigolemon » Sat Jan 05, 2019 6:52 pm

Aha, can get it to happen if I sign out, seems to affect Guests ...
3.5 Litre V6 with VTEC? If you insist ...
Image

User avatar
indigolemon
The Chaos Engine
Posts: 6586
Joined: Wed Jun 30, 2010 1:45 pm
My Generation: 4G
PSN GamerTag: M149YSL
Location: Kelty, Fife
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by indigolemon » Sat Jan 05, 2019 6:57 pm

Found it, it's a permissions issue - on a fix atm.
3.5 Litre V6 with VTEC? If you insist ...
Image

User avatar
wurlycorner
Ye are glad to be dead, RIGHT?
Posts: 20067
Joined: Sat May 19, 2012 3:33 pm
My Generation: 4G
Location: Chelmsford, Essex
Has thanked: 133 times
Been thanked: 17 times

We have moved server \o/

Post by wurlycorner » Sun Jan 06, 2019 12:55 pm

Nice to know I wasn't imagining it :D

User avatar
indigolemon
The Chaos Engine
Posts: 6586
Joined: Wed Jun 30, 2010 1:45 pm
My Generation: 4G
PSN GamerTag: M149YSL
Location: Kelty, Fife
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by indigolemon » Sun Jan 06, 2019 3:41 pm

wurlycorner wrote:
Sun Jan 06, 2019 12:55 pm
Nice to know I wasn't imagining it :D
Yeah, as an admin I have all the permissions already :lol: should be sorted now.
3.5 Litre V6 with VTEC? If you insist ...
Image

User avatar
norks27
Supporter 2016
Posts: 901
Joined: Sun Oct 25, 2015 10:58 am
My Generation: 5G
Location: Sutton, Surrey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

We have moved server \o/

Post by norks27 » Fri Jan 11, 2019 2:46 pm

Any chance of being able to embed Instagram pics?
After the Photofuckit issues I put most of my pics on Instagram.
Thanks
Image

User avatar
indigolemon
The Chaos Engine
Posts: 6586
Joined: Wed Jun 30, 2010 1:45 pm
My Generation: 4G
PSN GamerTag: M149YSL
Location: Kelty, Fife
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times
Contact:

We have moved server \o/

Post by indigolemon » Fri Jan 11, 2019 3:36 pm

It's enabled in the media tool man, if you post an instagram link it should just sort it out. I'd test, but don't have an account.

No need for tags, just drop the link into a post.

[edit] knew I'd seen it working - check here viewtopic.php?p=347165#p347165
3.5 Litre V6 with VTEC? If you insist ...
Image

Post Reply

Return to “Site Features / Announcements”